Πέμπτη επέμβαση αφαίρεσης καρκινώματος για τον Χιου Τζάκμαν

Australian actor Hugh Jackman attends the British premiere of his latest film "Real Steel" in Leicester Square, central London, on September 14, 2011. AFP PHOTO / KI PRICE

Σε άλλη μία επέμβαση αφαίρεσης καρκινώματος που είχε αναπτυχθεί στη μύτη του προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ο 47χρονος Αυστραλός ηθοποιός, ανήρτησε μια φωτογραφία, όπου εικονίζεται με ένα τσιρότο στη μύτη του, ενώ γράφει: «Ένα παράδειγμα για το τι συμβαίνει όταν δε φοράς αντιηλιακό. Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Η ηπιότερη μορφή καρκίνου, εντούτοις σοβαρή. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ και να υποβάλλεστε συχνά σε ιατρικούς ελέγχους».

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η πέμπτη κατά σειρά, γνωστή στο ευρύ κοινό, αφαίρεση καρκινώματος στην οποία υποβλήθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός από το 2013.

O Τζάκμαν έχει στο παρελθόν αποδώσει την ασθένειά του στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε αντιηλιακό κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων στην Αυστραλία.

Τώρα υποβάλλεται σε ιατρικούς ελέγχους κάθε τρεις μήνες και προωθεί μια σειρά αντιηλιακών για παιδιά.

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου του δέρματος και παρουσιάζεται στο 90% και πλέον των ασθενών με καρκίνο του δέρματος.

Τέτοιου είδους καρκινώματα σπάνια κάνουν μεταστάσεις, ωστόσο εάν δεν αφαιρεθούν ενδέχεται να καταστρέψουν τον περιβάλλοντα μαλακό ιστό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ