Σύσφιξη & διατροφή – Απλοί κανόνες για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα

Μεγάλο και σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή όχι μόνο στο σώμα μας αλλά και στην υγεία μας. Όπως πολύ σωστά και σοφά λέγανε οι παλιοί και συνεχίζουν να λένε και οι νέοι αν τα τρως όλα με μέτρο είσαι ο πιο υγιής άνθρωπος. Η σύσφιξη μετά την απώλεια κιλών είναι σημαντική για να επανέλθει το δέρμα μας στην αρχική του μορφή. Φυσικά με μια αυστήρη δίαιτα ο οργανισμός πέρα του ότι θα εξασθενήσει δεν θα μπορέσει να έρθει στη φυσική του κατάσταση μετά από ένα τέτοιο σοκ. Για αυτό οι ειδικοί συμβουλεύουν και λένε να κάνουμε διατροφή και όχι δίαιτα, διότι μετά θα πρέπει να ασχολειθούμε με τη σύσφιξη και πιστέψτε με δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Ακολουθώντας μερικούς μικρούς αλλά σωστούς κανόνες θα μπορέσετε να μπείτε σε μια σειρά και να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πρώτο βήμα να κόψετε να περιττά λίπη και τι εννοούμε; Το έτοιμο και το junk food φαγητό καλό είναι να μην μπαίνει στο σπίτι σας. Ακόμα και όταν βγαίνετε έξω με παρέα καλό θα είναι να προτιμήσετε καθαρή πρωτεΪνη συνοδεύοντας την με μια ωραία και πλουμιστή σαλάτα. Η πρωτεϊνη σας δίνει μυηκή μάζα με αποτέλεσμα να μην δείτε χαλάρωση στο δέρμα σας και να γίνει μια πετυχημένη σύσφιξη.

Kόβετε το αλκοόλ και το κάπνισμα διότι και τα δύο είναι ανασταλτικοί παράγοντες στην διαδικάσια και της απώλειας θερμίδων και της σύσφιξης.

Γυμναστική η θαυματουργή. Για τέλεια σύσφιξη να προτιμάτε την αερόβια γυμναστική και περισσότερο από όλα το γρήγορο περπάτημα σε συνδυασμό με λίγο τρεξιματάκι.

Φυσικά αν γραφτείς σε ένα γυμναστήριο μπορείς να ρωτήσεις τους ειδικούς να σου δώσουν τις τέλειες ασκήσεις για μια πετυχημένη σύσφιξη.