Σωστό και πετυχημένο αδυνάτισμα

Ένα σωστό αδυνάτισμα απαιτεί και μια ισορροπημένη διατροφή. Πρέπει ο οργανισμός να μην στερείται και να τρώει λίγο από όλα. Το αδυνάτισμα είναι μια λέξη που δεν θέλουμε να την ακούμε καθόλου, έλα όμως που είναι απαραίτητη στο να χάσουμε τα περιττά κιλά και να νιώσουμε ξανά όμορφες και με αυτοπεποίθηση.

Για να μην προκαλέσουμε ζημιά στο σώμα μας με τις χημικές δίαιτες που λίγο πολύ όλες γνωρίζουμε και προκαλέσουμε άσχημα αποτελέσματα στο σώμα μας όπως χαλάρωση του δέρματος, κυταρίτιδα, μείωση της αντοχής, ζαλάδες κτλ. συμβουλευόμαστε έναν διαιτολόγο υγιεινής διατροφής.

Η σωστή και υγιεινή διατροφή είναι από μόνη της έτοιμη για να μας απαλλάξει από το περιττό λίπος, τρώγοντας κανονικά όλα τα γεύματα και όλες τις ουσίες που θρέφουν σωστά τον οργανισμό μας. Οι δίαιτες τύπου χημικές και οι συμβουλές τύπου ένας καφές και μία σαλάτα όλη μέρα, είναι ο εχθρός μας, πιστέψτε με. Ναι, θα δείτε στη ζυγαριά γρήγορα αποτελέσματα στην απώλεια κιλών αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλες απώλειες… όπως ζαλάδα, χαλάρωση του δέρματος και αν το παρακάνετε υπάρχουν και χειρότερες παρενέργειες αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτές.

Αν θέλετε ένα πετυχημένο αδυνάτισμα πρέπει να γυμναστείτε. Η σωστή γυμναστική σε συνδυασμό με μια σωστή διατροφή έρχεται και δένει το ένα με το άλλο και έτσι χάνετε, καίτε θερμίδες και φυσικά… αδυνατίζετε.

Ένα μυστικό για άμεσο αποτέλεσμα στο σώμα σας είναι  το μέλι με κανέλα. Κάθε πρωί πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με μέλι και κανέλα. Εκτός ότι το βρίσκω καταπληκτικό και πεντανόστιμο ρόφημα, ρυθμίζει επίσης τον μεταβολισμό ώστε να απορροφήσει πιο σωστά τις τροφές που πρόκειται να καταναλώσουμε όλη την υπόλοιπη μέρα.

Πίνουμε άφθονο νερό διότι βοηθάει στο να μην έχουμε κατακρατήσει και φυσικά διαλύει το λίπος που είναι ο εχθρός του σώματός μας. Σαλάτα πριν το φαγητό. Αν φάμε τη σαλάτα πρώτη, θα χορτάσουμε σύντομα και δεν θα χρειαστούμε να φάμε πολύ από το κυρίως.

Αν δεν μπορείτε μόνες σας υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να σας φτιάξουν την κατάλληλη διατροφή στα μέτρα σας.