Η Κατερίνα Νανοπούλου μας φτιάχνει ένα ελαφρύ και χορταστικό πρωινό με σπόρους chia, μπανάνα και φυστικοβούτυρο. Ακολουθεί η συνταγή.
Υλικά
2 φλιτζ. γάλα αμυγδάλου
1/2 φλιτζ. σπόρους chia
1 κουτ. της σούπας φυστικοβούτυρο
1-2 κουτ. της σούπας μέλι
1 μπανάνα
Φράουλες για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi εκτός από την μπανάνα και τα χτυπάμε λίγο μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 8-9 ώρες.
Λίγο πριν το σερβίρισμα, χτυπάμε στο μείγμα και την μπανάνα.
Σερβίρουμε σε χαμηλά ποτηράκια.
Αν θέλουμε γαρνίρουμε και με λίγη φράουλα.
Θα έχουμε 4 μερίδες.