Διατηρήστε το δέρμα σας νεανικό & δροσερό με έξυπνα μικρά tips αντιγήρανσης

Το δέρμα μας είναι ευαίσθητο. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα σαν να προσέχετε ένα μωρό. Η αντιγήρανση παίζει σημαντικό ρόλο στο πρόσωπό αλλά και σε όλο το σώμα μας, γι’ αυτό στο my-pharmacy.gr μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων επώνυμων εταιρειών, που θα σε βοηθήσουν απέναντι στη γήρανση του δέρματος. Γυναίκες που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση του προσώπου τους τείνουν να είναι πιο λαμπερές και όμορφες.

Τώρα πώς αντιμετωπίζεται η αντιγήρανση είναι ένα μεγάλο θέμα, αν και λίγο πολύ όλες γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, διότι η ενημέρωση στις μέρες μας για αυτό το θέμα είναι τεράστια. Μην ξεχνάμε ότι πάνω σε εμάς τις γυναίκες έχουν στηθεί αυτοκρατορίες εταιριών προσπαθώντας  να μας κρατήσουν νέες και όμορφες.

Φυσικά υπάρχουν μικρές και χρήσιμες συμβουλές που μπορούν να μας βάλουν σε μια σειρά ώστε να μην χάσουμε ούτε την υγρασία του προσώπου μας και φυσικά το πιο σημαντικό να μην χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Πάμε να δούμε μερικές μικρές και χρήσιμες συμβουλές αντιγήρανσης:

-Αρχικά φροντίζουμε να καθαρίζουμε πολύ καλά το πρόσωπό μας με το κατάλληλο για το δέρμα μας σαπούνι, ή αφρό, ή ένα γαλάκτωμα. Είναι πολύ σημαντικό να απομακρύνουμε από το δέρμα μας ρύπους και σκόνη που έχουμε συγκεντρώσει από την ατμόσφαιρα.

-Μετά, πολύ σημαντικό βήμα είναι η ενυδατική μας κρέμα. Τη διαλέγουμε πάντα σε συνεργασία με έναν αισθητικό ή ένα δερματολόγο, ώστε να μας πει ποια κρέμα είναι κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδας. Μην κάνετε το λάθος και πάρετε μια κρέμα μόνη σας γιατί μπορεί να μην είναι η κατάλληλη και να μην ταιριάζει στο δικό σας ph δέρματος, με αποτέλεσμα να σας προκαλέσει είτε ξηρότητα, είτε λιπαρότητα, να βγάλετε σμήγμα ή ακόμα και σπυράκια.

-Εδώ θέλω την απόλυτη προσοχή σας. Μην ξεχνάτε ποτέ, πριν βγείτε από το σπίτι το αντηλιακό σας. Ακόμα και αν ξεχάσετε την ενυδατική σας, καλό θα είναι να μην ξεχάσετε ποτέ το αντηλιακό σας, διότι ο ήλιος είναι ο χειρότερος εχθρός του δέρματος μας.

-Καλό είναι, επίσης, μια φορά τη βδομάδα να κάνετε ένα καλό πήλινγκ ώστε να αφαιρεθούν οι περιττοί μικροοργανισμοί και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σας. Μετά η χρήση μιας καλής μάσκας θα σας δώσει λάμψη και θα σας δροσίσει.

Σε γενικές γραμμές αν ακολουθήσετε αυτές τις μικρές συμβουλές σίγουρα θα καταλάβετε διαφορά στο δέρμα σας και, ως επακόλουθο, και στην ψυχολογία σας. Τώρα, αν αντέχει και το πορτοφόλι σας, καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε και ένα καλό serum, ειδικά για τις γυναίκες άνω των 50 χρόνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ