Συνάντηση Συλλόγου καρκινοπαθών Λέσβου και Διοίκησης Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Συνάντηση μεταξύ του ΔΣ του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου και της Αντιπροέδρου του  Νοσοκομείου Μυτιλήνης Μαρία Ζερβού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.

Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου αφού εξέθεσαν τα προβλήματα που απασχολούν τους ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπείες έλαβαν την υπόσχεση από την αντιπρόεδρο ότι θα τα προωθήσει στο ΔΣ του Νοσοκομείου και στο Υπουργείο Υγείας ανάλογα με τις αρμοδιότητες του καθενός.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι η έλλειψη ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού με αποτέλεσμα οι δυο ιατροί που περιθάλπουν τους ογκολογικούς ασθενείς να εργάζονται εξαντλητικά για παρά πολλές ώρες τη μέρα.

Επίσης αντάλλαξαν προτάσεις για να γίνουν κάποιες μικρές παρεμβάσεις, όπως μια δανειστική βιβλιοθήκη, ώστε να μπορούν οι ασθενείς να περνούν πιο ευχάριστα τις ώρες που υποβάλλονται στις θεραπείες.

Επίσης ενημερώθηκαν με ποιο τρόπο οι ασθενείς θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας.

Τέλος ξεναγήθηκαν από τη κα Ζερβού στους νέους χώρους που θα διατεθούν στην υπό παράδοση πτέρυγα στην Ογκολογική Μονάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ