Παγωτίνια με αβοκάντο

Υλικά για 8 παγωτίνια:
125 γρ. σοκολάτα
255 γρ. ώριμο αβοκάντο
100 γρ. αλεσμένο σε σκόνη φουντούκι
30 γρ. λάδι καρύδας
Σοκολατένιο άλειμμα από αβοκάντο
Σοκολατένιο άλειμμα από αβοκάντο
Εκτέλεση:

Πολτοποιώ στο μπλέντερ το αβοκάντο. Λιώνω σε μπεν μαρί τη σοκολάτα. Αφού αποσύρω από τη φωτιά, ρίχνω μέσα το λάδι καρύδας και ανακατεύω καλά. Κατόπιν προσθέτω και το αβοκάντο, ανακατεύω και τέλος ρίχνω και το φουντούκι κι ανακατεύω για τελευταία φορά. Μοιράζω το μείγμα σε μαφινοθήκες σιλικόνης, τις βάζω σε μπολ να είναι προστατευμένες και τις καταψύχω. Μπορείτε το μείγμα που φτιάξατε να το αποθηκεύσετε σε ένα βαζάκι στο ψυγείο και να το χρησιμοποιήσετε ως σοκολατένιο άλειμμα. Είναι εξίσου νόστιμο! Επίσης, μπορείτε να αρωματίσετε με κάποιο εκχύλισμα το παγωτάκι σας (π.χ. βανίλιας, καραμέλας) Καλή σας απόλαυση!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ